espa banner
Καλάθι Αγορών

Καλέστε μας : 28210 76232

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Όροι και Προϋποθέσεις

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η  leatheraccessories.gr  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Το  leatheraccessories.gr  αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.  Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕΛΩΝ
Εφόσον ο επισκέπτης/χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην/στις υπηρεσία/ες του  leatheraccessories.gr συμφωνεί να:
1.    παρέχει αληθείς, ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται από τo  leatheraccessories.gr  στις σχετικές αιτήσεις για πρόσβαση στα περιεχόμενα/υπηρεσίες του,
2.    διατηρεί και επιμελώς ενημερώνει τα στοιχεία εγγραφής του ώστε να διατηρούνται αληθή, ακριβή, έγκυρα, ενημερωμένα και πλήρη.
Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password), το ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο (email) και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account).
Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα το  leatheraccessories.gr  για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας.
Επίσης, τα μέλη ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης (Logout).
Το  leatheraccessories.gr  δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.
Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του μπορεί να επιτευχθεί ενημερώνοντάς μας με email στο info@leatheraccessories.gr
Το  leatheraccessories.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα μέρος ή το σύνολο των υπηρεσιών του με ή χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες/μέλη.
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι το  leatheraccessories.gr διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να διακόψει τη χρήση του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του ή/και να διακόψει τη διάθεση του περιεχομένου του στους χρήστες/μέλη που πιστεύει ότι έχουν παραβιάσει το γράμμα και το πνεύμα των παρόντων όρων χρήσης.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του  leatheraccessories.gr  , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του δικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών της  LEATHER ACCESSORIES και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλων ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.
Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το  leatheraccessories.gr  , χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. 
Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του  leatheraccessories.gr

Προυποθεσεις Επιστροφης Προϊόντων 

Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής Προϊόντων ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΚΥΠΡΟ

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν προμηθευτήκατε από την εταιρία μας, εφόσον τηρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις 

α) Να μας ενημερώσετε  email :info@leatheraccessories.gr για την επιστροφή του 

προϊόντος εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από εσάς. Στην συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν εντός 7 ημερών από την ανωτέρω ενημέρωση μας. Ο συνολικός χρόνος δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 14 ημέρες, 

β) Το προϊόν που επιστρέφετε να είναι πλήρως αχρησιμοποίητο χωρις γρατζουνιες με τις αρχικές ταμπέλες επάνω του,

Στην επιστροφή προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ή να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας της αγοράς σας. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος, το ποσό της νέας αγοράς σας θα συμψιφιστεί και είτε θα σας ζητηθεί να εξοφλήσετε το πρόσθετο υπόλοιπο, είτε θα σας επιστραφούν χρήματα. 

Η Επιστροφη των προιονταων για ελλαδα είναι δωρεαν  για τη πρωτη σας συναλλαγη, για τυχον επομενες  θα επιβαρυνθητε με το κοστος της επιστροφης

1. Συσκευάστε το προϊόν που αγοράσατε από εμάς, στη κουτα την οποια παραλαβατε από εμας.Στη συνεχεια κολληστε εξω από τη κουτα το αυτοκολλητο που θα βρειτε με τα στοιχειαδιευθυνσης της εταιριας μας

 Παρακαλούμε να μην διπλώνετε ή ταλαιπωρείτε τα προϊόντα στην συσκευασία τους. Κυρίως τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από άκαμπτο δέρμα δεν πρέπει να τα διπλώνετε. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί σε εμάς, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Υπερβολικά τσακίσματα ή γρατζουνισμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

2. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην συσκευασία τα ακόλουθα στοιχεία.

α) Την απόδειξη του προϊόντος

β) Το ονοματεπώνυμο σας 

3. Καλέστε τη ACS στο χώρο σας, σε ώρα και ημέρα που σας διευκολύνει, προκειμένου να αποστείλετε το προϊόν στην εταιρία μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ACS στο τηλεφωνικό κέντρο  +30 210 81 90 000 και 801 500 1111, ή να επικοινωνήσετε με το κατάστημα της περιοχής σας, το οποίο μπορείτε να εντοπίσετε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών.

4. Δηλώστε χρέωση παραλήπτη (δηλαδή την εταιρία μας). Εφόσον έχετε δικαίωμα στην ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ  τότε δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση για εσάς. Εάν δεν δικαιούστε την υπηρεσία, τότε από την αλλαγή προϊόντος ή την επιστροφή της αξίας της αγοράς σας θα αφαιρεθεί η αξία των ταχυδρομικών.ειδαλως μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με οποιαδήποτε άλλο τρόπο επιθυμείτε, αλλά θα επιβαρυνθείτε εσείς τα έξοδα επιστροφής. Εαν επιλέξετε αυτό τον τρόπο, σας προτείνουμε να διαλέξετε τρόπο επιστροφής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής. Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν το προϊόν χαθεί κατά την επιστροφή του.

Διαδικασία Επιστροφής / Αλλαγής Προϊόντων ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ

Η Επιστροφη των προιονταων  γινετε με δικη σας επιβαρυνση

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με οποιαδήποτε  τρόπο επιθυμείτε, αλλά θα επιβαρυνθείτε εσείς τα έξοδα επιστροφής.  Η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν το προϊόν χαθεί κατά την επιστροφή του. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε πάντα τρόπο αποστολής που σας παρέχει απόδειξη αποστολής.

1. Συσκευάστε το προϊόν που αγοράσατε , στη κουτα την οποιατο παραλαβατε .Στη συνεχειακολληστεεξω από τη κουτα το αυτοκολλητο που θα βρειτε με τα στοιχειαδιευθυνσης της εταιριας μας

 Παρακαλούμε να μην διπλώνετε ή ταλαιπωρείτε τα προϊόντα στην συσκευασία τους. Κυρίως τα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα από άκαμπτο δέρμα δεν πρέπει να τα διπλώνετε. Το προϊόν πρέπει να παραδοθεί σε εμάς, στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Υπερβολικά τσακίσματα ή γρατζουνισμένα προϊόντα δεν γίνονται δεκτά για επιστροφή.

2. Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε στην συσκευασία τα ακόλουθα στοιχεία.

α) Την απόδειξη του προϊόντος

β) Το ονοματεπώνυμο σας 

Δωρεάν Μεταφορικά

Σε όλες τις παραγγελίες άνω των €50

Εύκολες επιστροφές 14 ημερών

14 ημέρες εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Διεθνής εγγύηση

Προσφέρεται στη χώρα χρήσης

100% Ασφαλής Παραγγελία

PayPal / MasterCard / Visa

Μετάβαση στο περιεχόμενο
This site is registered on wpml.org as a development site.